May 20, 2011, 4:37 PM

Не се крия 

  Poetry
589 0 1

Поисках да се скрия

във своите странности.

Бекхендът и форхендът ми

още не са добри.

И топките,

които летят в тази игра, ме

засипват.

Не обичам войната.

Вегетарианка съм.

Поисках да се скрия.

Н0 размислих.

Ще го карам така -

синя.

Докато

изтрезнея от тази синя реалност

и посипя света

с розови листчета от японска вишна...

5.5.2011.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??