Толкова ми е хубаво, че вече се плаша,
ми сподели една приятелка на моето сърце.
Не се плаши.
Това е от любовта.
Тя няма да избяга.
Веднъж настанила се в твоето сърце,
ще стои там докато то тупти.
Не си се срещала с нея досега.
Вече я познаваш.
Вече си щастлива и влюбена жена.
© Наско кирилов All rights reserved.