Apr 23, 2016, 9:14 PM

Не се предавай! 

  Poetry » Phylosophy
1209 0 4

 

 

Не се предавай, не губи вече време

когато трябва да започнеш отначало

когато трябва да достигнеш живота-

приеми тъгите си, погреби страховете...

 

Това е да живееш, продължи пътуването,

главата нагоре, погледа напред, очите в лъчите,

преследвай мечтите си, бори се, бъди времето,

създавай добро от отломките, на небето разкрий се...

 

Не се предавай, дори когато студа те изгаря,

когато страхът те хапе и от раните ти се храни,

когато слънцето стане тъмно, а въздухът изчезва,

бори се за всеки дъх, наслаждавай се на всяка радост...

 

защото има воден огън в душата ти, живот в мечтите ти,

защото всеки ден е ново начало, защото сега е мига,

най-добрият момент да живееш живота си...

защото не си сама, защото те обичам...и ще си щастлива...!

 

 

© Теодор Тедсън All rights reserved.

Посветено на най-добрата ми приятелка

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за усмихнатото посрещане!
  • Мъдро!
  • Страхотно послание !
  • Това е истинско приятелство! Да подтикващ приятеля си към живот, когато той чувства, че нещата му се идзплъзват от ръцете, да му припомниш какъв е и какво иска, а не да го променяш, да го подкрепяш винаги, да си съпричастен към тъгат му и да присъстваш в живота му, в щастието му...
    Поздравления...!!!Добре дошъл!!!
Random works
: ??:??