Apr 16, 2008, 9:30 AM

Не се сбогувам. Нямам пристан. 

  Poetry » Love
857 0 28

Не се сбогувам.

Нямам пристан.

Не съм от силните.

(Така и не разбра…)

 

Живях…

в кратък миг

от сбъднати неистини,

в шепите събирах любовта…

 

Порой от сълзи…

А под мен  изгаря пепелта…

Дори не станах спомен.

Преваля.

 

Не се сбогувам.

Аз чакам изгрева.

И сбъдването

на една мечта…

 

Безумна тишина

и пустош сред дъжда…

Протегнала ръце…

отново ще те чакам заранта…

 

Не се сбогувам.

Нямам пристан.

Не съм от силните.

(Така и не разбра…)

 

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??