May 28, 2010, 4:30 PM

Не се срамувам 

  Poetry » Civilian
591 1 1

Не, не се срамувам да обичам.
Нито пък дори да го признавам.
И не мисля, че е редно да бушува
в душата ми несподелена рана.

Не, не се срамувам да живея.
И дори и да се забавлявам.
И не мисля, че е редно да линея
заради измислен някакъв морал.

Не, не се срамувам да говоря.
Само ако има кой да слуша.
И не мисля за обидно да се моля
във прегръдките ти да се сгуша.

Не, не ми е никак унизително
да съм аз, без силикон и маски.
И ако не ме харесва, никому
не налагам вярата си...

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??