May 27, 2017, 9:50 PM

Не се страхувай 

  Poetry » Free verse
390 0 0

Не се страхувай.
Почувствай вътрешното си "аз".

Бъди в хармония със себе си.
Искай и вярвай.
Животът е хубав.
Бъди себе си.
Обичай се.

Обичай.

© Ventseslav Nikolov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??