Nov 10, 2016, 5:16 PM

Не се връщай! 

  Poetry
608 3 10

Не се връщай в Съня ми. Той е тъжна пътека,

дето твоите стъпки все чака

и все още те търси в далечното ехо

на Мечтите, изгубени в мрака...

 

Не докосвай стиха ми с Леденото Сърце,

във което отдавна ме няма.

Всяка рима е без лице и ръце,

ако не е люлка за двама...

 

Не разравяй Тъгата ми.Тя е Огнище -

Болката ми, в което изгаря.

Сам излезе от релсите, а беше близко

на Целта ни последната гара

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??