Nov 14, 2006, 9:16 AM

Не се завръщай  

  Poetry
750 0 3

                       Не се завръщай


       

        Не се завръщай дори и да те викам с молещ глас,
        върви при нея-не искам да те виждам вече аз.
        Сърцето ми-оковано със безброй лъжи,
        не иска то за теб да чува,дълбоко ти го нарани.
        Прободено от кървави стрели,то вече не тупти.

       
        Не се завръщай-имай малко милост ти,
        Спри!Спри! Моля те-не го прави.
        Не прекрачвай прага на дома ми,
        спри да бродиш всяка нощ в съня ми.
        В миналото всеки спомен с тебе да оставя,
        с друг ново начало да поставя!

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Само едно - Не се Моли!!!
    Поздрав!!!
  • Хубаво се е получило.

    Поздрав и усмивка.
  • БРАВО...
    САМО ТОВА МОГА ДА ТИ КАЖА....
    ПРЕД ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛА ДУМИТЕ МИ ЩЕ БЛЕДНЕЯТ..
    БРАВО
Random works
: ??:??