Aug 17, 2011, 4:36 PM

Не ще се умориш, море 

  Poetry » Phylosophy
491 0 7

Не ще се умориш, море!

Неведоми са твойте сили!

Безбройни тайни потопили,

рушат вълните брегове...

 

Заслушвам се във всеки звук,

да разгадая твойта мистика,

ала дочувам вместо изповед:

"След теб, тъй дълго ще съм тук!"...

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??