Apr 29, 2011, 10:30 PM

Не си далеч 

  Poetry » Love
574 0 0

Не си далеч, при мен си, в мен!

Погледа ти в моя запечатах.

Усмивката - в сърцето ми дойде,

а твоето пък пази ми душата!

 

Не си далеч, аз чувствам те

във вятъра, в лъчите, в пръските.

И гледам със наивност на дете,

повтарям колко безумно обичам те!

 

И аз не съм далеч, нали...

Но няма нужда да те питам -

прозира в теб, безкрайно си личи,

че и ти до лудост ме обичаш!

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??