Защо ми е таз любов лъжлива и ранима.
Не си ми нужна вече,
махай се, върви си, само болка причиняваш ти.
И рани, от които не спира да кърви!
Не си ми нужна, любов...
За мен е горчива и порочна.
Разкарай се от пътя ми, любов!
Иди другиго заблуждавай...
А мен пусни от плена свой.
Не искам повече да ме боли от любов
Не искам таз любов фалшива.
Мисля, че без нея по-малко ще боли...
Отивай си, не си ми нужна,
Непотребнице такава!
© Елизабет Николова All rights reserved.