Nov 1, 2023, 11:17 AM

Не си отива 

  Poetry » Love
157 2 4

При мене любовта не си отива,

защото тя е вечен послеслов,

дори и някой някак да се срива,

изпращам го докрая със любов.

 

При мене любовта не си отива,

тя ми е същност и сърце, и зов.

Навсякъде ще я раздавам жива,

при мене просто всичко е любов!

 

При мене любовта не си отива,

от цветето до синьото небе,

защото преоткривам я красива,

душата ми от нея все гребе!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??