Jun 16, 2007, 12:12 AM

Не си отивай  

  Poetry
688 0 0
 

Не си отивай


Сега отново тръгваш,

оставяш ме съвсем сама.

И всеки път, когато се завръщаш,

в сърцето зее празнина.


Ти знеш ли какво е да обичаш?

Щастлив да бъдеш, но с една.

Ах, колко много те обичам.

Ти ме правиш по-добра!


Но неспособен си да видиш,

когато се завръщаш, как боли.

Защото знам, дошъл си да се любим

и на следващия ден ще си отидещ ти...


15.06.2007 на момчето, което обичам повече от всичко на света !!!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??