Feb 7, 2014, 12:03 AM

Не си отивай 

  Poetry » Love
762 2 2

Не си отивай. Адски ще ми липсваш.
И няма да успея да прогледна.
Ще бъда тъжен стих. Ще ме прелистваш...
... но с тиха болка. С близост. За последно.

Не си отивай. Ще ме смаже празното.
И всичките му тъжни измерения.
И мислите прегърбени от нежност...
Ще ме превърнат в бивше изкупление...

Сега си тръгваш. Но при мен остават
премръзналите с чувства четиристишия.
И бавно моя свят опустошават...
Ще мога ли без теб за миг... да дишам...

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??