Oct 13, 2011, 2:15 PM

Не си отивай! 

  Poetry
1834 0 27

Не си отивай, може би до вчера

аз можех да преглътна и това,

но днес, когато те намерих,

съм просто влюбена жена...

 

Не си отивай, искам сутрин рано

да ме събуждаш нежно всеки път,

да чувствам твойто мъжко рамо,

докосващо горещата ми плът...

 

Не си отивай, знам, че с теб сме цяло,

каквото и да казват, не греша...

Не си отивай, толкова боляло

да останеш с половин душа...!

 

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??