Jun 25, 2014, 9:21 PM

Не си отивай тихо 

  Poetry » Love
483 0 2

Недей, не си отивай тихо.

От тишини винаги ме е боляло.

Направи го с гръм и трясък, вземи от мене всичко.

Дето съм и не съм ти дала!

 

Само недей да си отиваш тихо.

Че тишината става още по-смразяваща.

В прах превръща всичките ми стихове.

И ми отнема способността да се надявам!

 

След себе си, не ми оставяй само тишина.

Тя ме задушава и в пепел ме превръща.

Тръгни си. Затръшни със сила ти вратата.

И ако можеш забрави, че някога съм те прегръщала.

Автор: Полина Велчова

 

© Полина Велчова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??