Nov 16, 2013, 6:28 PM

Не си простих 

  Poetry
438 0 4

Прощавам ти за всичко друго,
прощавам ти за тази страст,
за болката да бъда буден,
за сляпата в сърцето власт.

Прощавам ти, че вечно гузна
ти се връщаш във съня ми пак
и обличаш ми душевна блуза,
и подхвърляш ми небесен хляб.

Прощавам ти, нима си чужда?!
Не усещаш ли, че тук съм с теб?
Ето, давам ти онази нужда
да рисуваш любовта - портрет.

Прощавам ти, ти хвърли ножа,
прощавам ти със този стих,
прощавам ти, прости ми, Боже,
аз на себе си не си простих!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Определено е така, Ками!
  • "Човешко е да се греши - Божествено е да се прощава!!!"
  • Понякого отнема и цял живот! А ако се случи така, то тогава не е било живот!
  • Силно! Да не си простиш, означава да изгубиш страшно много време!
Random works
: ??:??