Apr 3, 2014, 9:42 PM

Не си сам 

  Poetry » Phylosophy
592 0 0

Някъде някой се моли за теб!

Някъде някой мисли за теб!

Някъде някой е близо до теб!

Не си сам в своята пустиня!

Не си сам в своя Гетсимански мрак!

Не си сам на своята Голгота!

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??