Nov 20, 2009, 8:49 PM

Не смее да помисли 

  Poetry » Humour
401 0 2

 

(из цикъла „Вицове в рими”)

 

Един човек оплакваше се често

от кашлица. Изписа му джипито

сироп против бронхит. Погрешка вместо

такъв сироп, в аптеката слабително

му дадоха. На прегледа контролен

след седмица, когато се яви,

и го попита, „чувства ли се болен”,

джипито му, човекът заяви,

че „с тез лекарства, дет` му е изписал

за кашлица не смее и да мисли.!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??