Jul 11, 2015, 6:43 PM

Не смей 

  Poetry
592 0 2

Не смей да наричаш нашето любов!

Аз не правя така с любимите хора.
Дори да издъхна за теб бях готов...
Но лъжите ти ми причиниха страшна умора.

Не смей да разказваш на други за мене! 
Как си ме имал и какво съм ти дал.
Всичко ще мине, всичко ще е до време!
Без тази обида, хвърлена по мен, като кал.

Не смей след време тук да се връщаш!
Този шамар поне ми спести!
Не се обаждай, щом моята липса почувстваш!
Не искам от тебе нови сълзи!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??