Dec 5, 2014, 9:16 PM

НЕ СПИРАЙ!!! 

  Poetry » Phylosophy
481 0 0

Аз спрях да танцувам,

спрях да се смея,

и спрях да жадувам,

и спрях да копнея.

 

Аз спрях да целувам,

и спрях да вилнея,

и спрях да бленувам,

и спрях да дивея.

 

Аз спрях да създавам

спрях и да пея.

И на какво се надявам -

да спра да живея?

© Владислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??