Jan 11, 2011, 7:56 PM

Не спирай 

  Poetry » Love
874 2 1


"Обичам те" не спирай да ми казваш
макар понякога да се съмнявам във това
със поглед нежно ми даряваш
онази твоя топлина

"Желая те" не спирай да нашепваш
копней ме искай ме сега
и утре и навеки както казваш
как хубаво звучи това

Целувай ме със устни ме изпивай
наричай ме със нежни имена
мечтай ме никога не спирай
за мен да правиш чудеса

Докосвай ме не спирай завладявай
във мене всички сетива
и мойто тяло жадно обладавай
накарай ме да моля за това

И ако дойде ден във който пожелая
да ида си - ти убеди ме
че няма как за нас да дойде края
и моля те недей ме пуска спри ме

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??