Feb 27, 2007, 9:52 AM

Не спирай последния ми грях 

  Poetry
807 0 28
По стиховете на Нети ( Анета) – „За последно...” ; Незабравима ( Креми) - ; „Нека е грях”  и kity ( Людмила Нилсън) –  „ Как ще я спреш?”


Завърнах се при теб за да лудувам.

Това съм аз със моите мечти.

Желая, любя без да се преструвам.

В сърцето си „ под ключ” ме приюти.

 

Танцувам, пея. Времето е наше.

Ела със мен, във танца се впусни.

Не се плаши, живота е прекрасен.

Усмихвай се! Сега сме аз и ти .

 

Защо си тъжна?  Всичко ли те плаши?

Ти чувства подари ми, но и грях.

Сега е късно да се връщаме обратно.

И с теб ще бъда както си мечтах.

 

Начало ново имаме в сърцата.

Поставило  невидими следи.

В сън приказен се рее днес душата.

И плаче тихо със радостни сълзи.

 

Последен грях за двама ни това е.

Така ни е орисала съдбата.

Отдавна отболяха всички рани.

Не спирай обичта в сърцата.

 

Спокойствието... то е отлетяло.

Сега е ред на бури, урагани.

От силата на любовта родени.

От чувствата, от двама ни мечтани.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??