Apr 23, 2008, 11:22 PM

Не спирам... 

  Poetry » Love
568 0 9
Тръгвай!
Няма да заплача.
Сълзите са за погребения.
Ще ровя спомена до полудяване -
кървящ, но жив ще ми остане.

Тръгвай!
Вземи и мислите ми с теб.
Юмруци няма да размахвам,
но ще разказвам всеки ден
за чувствата, които ни владяха.

Тръгвай!
Прикрий очите си с каскет -
сълзите ти не трябваше да видя...
Вземи сърцето - за късмет.
За твоето не спирам да се грижа!

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??