Oct 31, 2008, 9:31 PM

Не сядай до мен 

  Poetry » Love
667 0 4

 НЕ СЯДАЙ ДО МЕН

 

Не сядай до мен!
           Отдръпни се!
           Не виждаш ли –
           цяла съм в спазми...
           А мислех, че
           разум и мисъл
           ще мога без теб
           да запазя...
           Решила си бях
           да се боря
           за всяка
           отнета минута...
           Но нищо
           не мога да сторя!
           И... плащам
           в жестока валута!
           Докосваш ръката ми...
           Боже!
           За миг до петите
           изтръпвам.
           Изгаря
           горката ми кожа
           и болки в душата
           напъпват...
           Недей да ме гледаш...
           спаси ме,
           не пий с поглед
           моето вчера...
           Прошепваш едва
           мойто име...
           и – вече
           не ще се намеря!

© Теменужка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??