Sep 3, 2009, 4:32 PM

Не съжалявам 

  Poetry » Love
817 0 1

Събуждам се със Ричард Клайдерман,

намирам се между небето и земята,

закуската е грях без капка свян,

напразно разумът се моли за душата.

 

Обядваме със Жо Дасен,

виното по-младо заискрява,

светът се състои от теб и мен,

стрелките потни не прощават.

 

Вечерям най-голямата заблуда,

че съвършената любов ме озари,

от утре нека стана луда,

сега Едит Пиаф във мен звучи.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Преди утрото да те озари,нека нежността на Джованни Марради в съня ти звучи.Пздрав и добре си дошла в необятният свят на Откровения.
Random works
: ??:??