Sep 4, 2012, 6:54 PM

Не съм Богиня 

  Poetry » Love
872 0 9
Не съм Елена, нито Магдалена.
Не съм и дявол с ангелска душа.
Жена съм аз, съвсем обикновена,
по пътя крачеща... към Любовта.

Дали ще стигна Храмът ù, не зная,
че друмът е осеян със бодли.
И спъвам се, и падам, но нехая.
Целта си заслужава да боли.

И само там, във светлина обляна,
духът ми ще намери своя мир.
Ще бъда истинската, не презряна
Жена-богиня не, а син сапфир.  

От малките... невидимо безлична,
но пръскаща  лечебна светлина.
Със нея, моля се, да съм мистична
и стигна...  до човешките сърца.


© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??