Jul 9, 2007, 10:43 PM

Не съм идеалната 

  Poetry
600 1 8
Знаеш, че не съм идеалната
и дори да искам, не мога да бъда...
защо тогава страдаш от това?!
Можех да копирам твоята жена-мечта,
но искам да съм с теб - без маска.
Бъди с мен заради това,
което сама избирам да съм,
не заради това,
което е прието, че трябва да бъда.
Надникни в моите странности и недостатъци
не за да ги отхвърлиш, не ме съди.
Просто ги обикни!
Не издигай между нас невидими стени
от нереалистични представи.
Виж света през моите очи
и опитай да разбереш други ценности,
освен собствените си...
Обичай ме без условности!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??