Jul 11, 2012, 11:29 PM

Не съм сама! 

  Poetry » Phylosophy
829 0 13

Какво, за Бога, искате? Кажете ми?

Залостила съм всички стари порти!

Не тропайте, че книгите прочетени

пак препрочитам... и не искам гости!

 

Така ми е уютно в самотата,

завита топличко в юргана прашен,

часовникът да цъка в тишината,

отчаян, че изобщо не е важен!

 

Безвремие и мирис на мастило,

цигара, догоряла край пещта.

Една трапеза с вино недопито 

и чувството, че съм си у дома!

 

Какво, за Бога, искате? Кажете ми!

Заключила съм входната врата!

Не тропайте, че книгите прочетени

пак препрочитам... и не съм сама!!!

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??