Не те обичам, не не те обичам,
но радвам се, че ти се появи,
Душата ми научи се да срича,
дори започна думи да мълви.
Не те обичам, няма просто смисъл,
а смислите ни водят във живота.
Живея, както Бог ми е орисал,
дори да съм по пътя към Голгота.
И нося маската на домакиня сива,
и няма аз от ней да се отвърна.
Не те обичам - просто сноп коприва
лицето ми напарва, щом те зърна.
© Таня Гулериа All rights reserved.