Jan 23, 2020, 2:53 PM

Не ти го дадох 

  Poetry » Love
481 1 2

Не ти го дадох

 

Чудиш се защо ли нощем ме сънува,

защо е отнесен и замислен всеки ден,

защо с гузна съвест виновно те целува

и защо година след края мисли още за мен...

 

Чудиш се защо всяка вечер не иска да си ляга,

защо измисля извинения да не излезе с теб,

защо до късно  играе, сякаш иска да избяга

от теб, от себе си и избора нелеп.

 

Чудиш се защо теб и въпросните ти отбягва

защо след той сам реши да бъде с теб...

Излъгах те, когато те избра, не ти го дадох,

просто временно ти го заех...

 

11/12.09.2019

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??