Jul 26, 2018, 12:46 AM

Не ти простих 

  Poetry » Love
964 2 0

Не ти простих

 

Така и не успях да ти простя.

Опитах се дори и да забравя,

но лесно ли забравя се лъжа

която толкоз често се повтаря!

 

Когато ти си тръгна те не спрях.

Сама решила бе да си отидеш.

И с тебе, и без тебе все сам бях,

но и едва ли щеше да го видиш!

 

Утре ще излъжеш някой друг

тъй, както мен ме лъжеше с години.

Дали ще бъде твоят нов съпруг

през който като буря ще преминеш?

 

Лъжата винаги ще е със теб

където и да си, накрай света!

Защото тя е другото ти аз,

но ти със нея все ще си сама!

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??