С победите си тъй си свикнал -
блестящ ловец и светски лъв.
Поредния трофей поиска,
изкусно хвърлил свойта стръв...
Не ти се дадох. Бях желязна.
С финес отблъснах твойта страст.
Но все ме гложди мисъл странна:
май повече загубих аз...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
И дори в провокацията - все така благородна и магична !!!
Много, много финес и в теб, и в стиховете ти !!!
Прекрасна си !