Jun 21, 2007, 10:34 PM

НЕ ТРЪГВАЙ 

  Poetry
830 0 15


Не тръгвай, когато имам нужда от нежност,
когато уморено в очите ми гаснат лета.
Не искам от болка изтънени надежди
да топлят деня ми, да будят нощта.

Не тръгвай, когато сърцето е жадна пустиня,
когато ръцете треперят за капка вода.
Не тръгвай, безумно обрекъл на своето минало
душата си светла в кълбо самота.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??