Feb 12, 2008, 7:17 PM

Не търся път 

  Poetry » Phylosophy
571 0 9
Не търся вече път,
дори пътека нямам.
Изглеждам днес
безпомощна като слепец.
Недейте да броите
тръните в петите,
едва ли ще ми стигнат
всички за венец.

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??