Jan 16, 2010, 3:38 PM

Не вярвам вече в теб 

  Poetry
761 0 3

Не се взирай в очите ми - празнотата настанила се е и там.

Не намирам в тях дори и сълзите си,

а смятах, че те са единственото останало,

което накрая мога да ти дам.

 

Не заставай срещу мен,

търсейки началото красиво.

Краят не идва - просто аз си отивам.

 

Вяра в тебе нямам вече,

надеждата - и тя като шепа пясък през пръстите ми изтече.

Само любовта проклета гние в мене,

на развалено вече мирише, ала пие ме, яде ме

и ме спира да дишам.

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??