Apr 11, 2018, 3:08 PM

Не въздишай 

  Poetry » Love
390 0 0

Не въздишай по мен. 
Аз

съм най-безумната творба
на неуспял художник 
върху чуждо платно.

 

© Натали П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??