Под път и над път - любов. Невъзможна!
Поредният фактор я пак заклейми.
Уповавал се мъж на страстта си набожна -
и птиците тъжно умират сами.
А двама младежи – разкрили си чувствата
в далечната Броукбек планина.
Разбрали ги хората, съдбата им, пустата,
отнела им в миг любовта.
Бях чел, че в живота голяма любов
веднъж ни връхлита (тревожно!).
Така че, приятелю, на какво си готов
За едната Любов – невъзможна???
© Мартин Спасов All rights reserved.