Не заспивай, Любов! Погледни ме! До теб съм и плача...
От дървото на чувствата кестени ронят сълзи.
Черен гарван изгриза върха му и радостно грачи.
В тебенямане сив хоризонт към небе ще пълзи.
Не заспивай! Без тебе отвъдното също е болка!
Сетивата са будни, когато светът е Любов!
Виж стрелките на времето - бързат с една обиколка
да докажат, че нашият свят да прости е готов!
© Мария Панайотова All rights reserved.