Jan 4, 2008, 9:59 AM

Не заспивай така... 

  Poetry
662 0 2
Дори когато е късно и си сам,
не заспивай.
Мисли за победата над болка и срам,
върви напред, не унивай.
Заспивай с усмивка, а не със сълзи.
Буди се с целувка, а не с ругатни.
Денят идва, за да смени мрака.
Затова недей нощта, отново да чакаш.
Когато се почувстваш сам
и болката те дави, и мълчиш,
помисли как ти, отново там,
ще се събудиш, за да продължиш.
Когато животът ти зависи от нечие мнение,
не мисли за края, а вземи решение.
Бори се за себе си и за тези, които заслужават.
Те, дори и да не показват, те те уважават...
Дори когато е късно и си сам,
не потъвай в тишина.
Мисли за любовния плам,
който ще ти озари деня...

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??