Небе обезумяло.
Вода и гръм са цяло.
Хоризонти взривяват.
Светкавици мъгли засяват.
Препускат, раздират, владеят.
Стихии. По небосвода пеят,
на човека да разкажат
как чуплив е и маловажен.
Но след час залеза припява.
Облаци в дефилета се стаяват,
път да сторят на хиперионска дъщеря -
да ахне светът пред пълната луна.
14.05.2014г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева All rights reserved.
на човека да разкажат
как чуплив е и маловажен."
Много хубаво казано!
Поздрав, Събина!