Jun 15, 2011, 8:58 PM

Небесата пазят тайната на... 

  Poetry » Love
324 0 0

Шир, безкрайна свобода разпростира се в лъчисти небеса,

бягат, спират се и се задъхват бели облаци, окъпани от светлина.

Там, високо, скрита е във висините божията тайна за света,

тя е тъй прекрасна, тиха, кратка, тя е ясна,

виждаме я, ето я, тя е тук - до нас, 

усещаме я, топлината ù обгръща ни завчас.

А протегнем ли ръце, трепва нашето сърце,

със силна вяра и добра душа

ние ще я хванем - да, това е любовта. 

 

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??