На небесната пустиня
се върховно възхищавам.
Тя е моята богиня
и пред нея се прекланям.
Уникална тиха мъдрост
в празнотата си споделя.
Ако махна всяка трудност,
мога нея да намеря.
И когато я докосна,
аз със ней ще онемея.
С пустошта безкрайна, проста,
аз в единност ще живея.
© Сандостен Калций All rights reserved.