Sep 5, 2008, 1:10 AM

Небето 

  Poetry » Landscape
493 0 3

 

Дали небето го боли, когато
светкавицата блесва изведнъж 
и грохотът на идващата буря
раздира тишината като нож?!

Дали самотно е, когато вечер
зад облака се крие жълтата луна,
а крясъкът на шеметния вятър
отеква в сивотата на нощта?!

Дали се смее весело и плаче,
когато го прегърне вечността
и двамата разнежено закрачат
по пелената жива на дъжда?!

 

© Ирена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??