Jan 19, 2022, 6:49 AM

Небето бе проклело... 

  Poetry » Other
330 0 0

И в края на селце се беше свила,
студът те бе пронизал в този брод.
Небето бе проклело сняг и зима,
когато ти се моли пак на Бог.
Когато чу, че нечий плач е всичко,
светът ти бе обърнал рязко гръб.
Преди да се родиш на моя пристан
и в мене да приключи твоят път.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??