Mar 15, 2017, 10:11 PM  

Небето дава шанс, щом го потърсиш... 

  Poetry » Free verse
299 2 5

Небето дава шанс, щом го потърсиш...

 

Посветено

 

Искам да ти благодаря за

толкова много добри неща...

за останалите не искам

да мисля. Ще ги забравя...

 

И въпреки, че сме все още

наранени и отдалечени..

Искам да знаеш, че помня...

всичките ти усмивки...

 

И мога да призная как те обичам!

Благославям. Как се моля за теб!

Желая ти най - доброто.

Ти. Всеки един го заслужава...

 

Дори да не можем винаги

да го разберем... Прости ми.

Аз вече съм ти простила.

Макар да не го осъзнавам...

 

Сърцето ми бие от теб...

и те обожавам, нищо че си

войната вътре в мен...

Но това ме прави - себе си.

 

Имай шанса и ти да бъдеш,

този който си. И ще видиш.

Чувството не може да се опише...

Позволи си. Бъди доброто.

 

Не в света. А в себе си.

 

Чиста и прекрасна енергия,

силата на емоцията в нас,

когато пишем най - тъжните

и щастливите си страници.

 

Не се променяй. Не бъди друг.

Давай в тъмнината светлината си.

На себе си. За всичко и всички.

Никой не знае най - доброто за света...

 

...преди да тръгне

                   по пътя на своето...

 

Приемай, това което не е...

И подай му ръце за един

по - добър живот. Но чрез

други не живей своя...

 

В тях е вдъхновението.

Търси го. Изживявай го.

Но знай, то е различна

интерпретация за всеки...

 

Искам да ти благодаря за

толкова много добри неща...

И знам небето ще те води...

с криле по мантията на земята.

 

***

Надявам се. От сърце...

че ще видя отново усмивките.

Как като себе си. Само като

себе си. ...си най -добрият.

 

 Най - щастливия...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

...една изповед до скъп човек...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??