May 20, 2008, 6:51 AM

Небосвод 

  Poetry » Phylosophy
717 0 5
 

Докосвам те с поглед.

Уж си близък,

но всъщност си тъй далечен...

 

Докосвам те с разум.

Осъзнавам, че си 

многолик и вечен...

 

Опитвам се с ръка

да те достигна - не мога,

това е невъзможно...

 

Опитвам се с мисълта си

нещо да постигна - 

оказва се непосилно и сложно.

 

Небесен свод - безкраен шир, без дъно, без мяра...

Небосвод - в себе си ти опазваш

нашата надежда и съкровената човешка вяра!

 

 

 

 

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??