Mar 11, 2010, 11:30 PM

Небрежно 

  Poetry » Love
575 0 1

Небрежно вълните целуват

брега и златния пясък

и кораби бели, издули платната,

пътуват по пътния вятър.

 

Небрежно вълните целуват

и времето сякaш е спряло

във вечността на своето време;

изчезват събития, хора,

а само то вечно остава...

 

Усещаш ли и ти соления мирис

на вечност, мир, любов...

и вселената изглежда по-човечна,

щом имам твоята любов...

 

Небрежно вълните целуват

моите сладки спомени по теб...

Приеми моя поздрав далечен...

аз те обичам и идвам при теб.

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "и вселената изглежда по-човечна,

    щом имам твоята любов..."



Random works
: ??:??