Dec 2, 2007, 1:33 PM

Недей, красиво цвете 

  Poetry » Other
569 0 5
 

Повяхваш ли, красиво цвете?

Защо така си клюмнало,

Изящно...?

И защо капкици роса

се сгушват в чашката ти

и те правят да изглеждаш

тъй... нещастно...?

Повяхваш ли, красиво цвете?

 

Не, моля те, недей!

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??