Jan 28, 2023, 9:36 PM  

Неделя 

  Poetry » Love
259 1 1

От вглеждане във видимото

и невидимото

полека ослепяваше

сърцето ми.

И ето го

като къртиче

стои пред тебе -

сляпо,

но обича.

© Росица Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??